Comert cu bovine pentru lapte    

    

Prim`Holstein

Rasa Prim`Holstein, cunoscută și sub denumirea de Pie Noire, este prima rasă de lapte în Franța. Această rasă face parte din populația de Holstein întâlnită peste tot în lume. Succesul acestei rase este datorat creșterii rapide, o excelentă morfologie funcțională și o mare adaptabilitate la creșterea intensivă. În Franța această rasă asigură 80% din colecta națională de lapte destinată industriei.

În România importăm juninci gestante în diferite  stadii de gestație sau  vaci în lactație.

Montbeliarde

Rasa Montbeliarde este o rasă de bovine franceză. Aceasta este o rasă mixtă lapte/carne, dar cu predilecție pentru producția de lapte. Această rasă este apreciată pentru calitățile de fermă: fertilitate (procentul de reușită la prima însămânțare artificială este de 55%), longevitate (aproximativ 32.8% din animale ajung să depășească 4 lactații), capacitate de valorificare a furajelor grosiere și rezistență la boli.

În România importăm juninci gestante în diferite stadii de gestație sau  vaci în lactație.

Jersey

Rasa Jersey este una din rasele cele mai populare din lume. Este o rasă de lapte, cu talie mică, picioare subțiri și copite rezistente. Este o rasă apreciată pentru calitatea laptelui: acesta conține un nivel ridicat de grăsime (media în Danemarca pentru anul 2012-2013 a fost de 5.91% iar proteina a fost de 4.12%). Deși este o rasă de bovine de talie mică media producției de lapte în 305 zile este de 6.800 litri.

În România importăm juninci gestante în diferite  stadii de gestație sau vaci în lactație.

Comert cu bovine pentru carne    

    

Charolaise

Charolaise este o rasă de bovine franceză, din regiunea Charolles din Bourgogne, destinată producției de carne. Animalele sunt de talie mare, având roba de culoare albă iar uneori un alb–crem. Rasa este cunoscută datorită calității gustative a cărnii, vitezei mari de creștere (randament zilnic de 1.100g/zi în primele 120 de zile și poate ajunge până la 2.000g/zi în faza de îngrășare)  și al rusticității acesteia.

În România importăm vitele de 10–13 luni, vitele 20–24 luni și juninci gestante în diferite stadii ale gestației.

Limousin

Limousin este o rasă franceză originară din regiunea Limousin. Este a doua rasă de carne ca importanța și răspândire în Franța. Roba specifică acestei rase este de culoare maronie cu zone de culoare mai deschise în zona ochilor, a botului și pe burtă. Rasa este cunoscută datorită calității gustative a cărnii, calităților maternale ale vacilor din această rasă și  rusticității acesteia.

În România importăm vitele de 10–13 luni, vitele 20–24 luni și juninci gestante în diferite stadii de  gestație.

Alpina Franceză

Alpina franceză provine din zona alpină a masivului central din Franța. Este cea mai răspândită rasă de capre din Franța cu peste 55% din animale înscrise în controlul oficial al laptelui. Caprele din această rasă au părul scurt de culoare maronie, pieptul profund, bazinul larg membrele solide și aplomburile corecte. Greutatea medie a femelelor adulte este de 50-70 kg iar a țapilor este de 80-100 kg. Lactația medie este de 800 litri în 290 zile.

În România importăm ieduțe în vârstă de 5-6 luni sau 8-9 luni.

Saanen

Saanen este o rasă de capre de lapte originară din valea Saanen din Elveția. Caprele din această rasă au părul des, scurt de culoare albă, pieptul profund, capacitate toracică mare și aplomburile corecte. Greutatea medie a femelelor adulte este de 60-90 kg iar a țapilor este de 90-110 kg. Lactația medie este de 850 litri în 290 zile.

În România importăm ieduțe în vârstă de 5-6 luni sau 8-9 luni.


Comert cu bovine pentru carne    

    

CINE SUNTEM? COMERT CU ANIMALE COMERT CU ECHIPAMENTE COMERT CU MATERIAL SEMINAL CONTACT
Copyright © 2014 Toate drepturile rezervate A.L.M.Genetic SRL.