Comerț

Comerț cu bovine pentru carne

Charolaise

Charolaise este o rasă de bovine franceză, din regiunea Charolles din Bourgogne, destinată producției de carne. Animalele sunt de talie mare, având roba de culoare albă iar uneori un alb–crem. Rasa este cunoscută datorită calității gustative a cărnii, vitezei mari de creștere (randament zilnic de 1.100g/zi în primele 120 de zile și poate ajunge până la 2.000g/zi în faza de îngrășare)  și al rusticității acesteia.

În România importăm vitele de 10–13 luni, vitele 20–24 luni și juninci gestante în diferite stadii ale gestației.

Limousin

Limousin este o rasă franceză originară din regiunea Limousin. Este a doua rasă de carne ca importanța și răspândire în Franța. Roba specifică acestei rase este de culoare maronie cu zone de culoare mai deschise în zona ochilor, a botului și pe burtă. Rasa este cunoscută datorită calității gustative a cărnii, calităților maternale ale vacilor din această rasă și  rusticității acesteia.

În România importăm vitele de 10–13 luni, vitele 20–24 luni și juninci gestante în diferite stadii de gestație.

Call Now Button