Comerț

Comerț cu bovine pentru lapte

Prim`Holstein

Rasa Prim`Holstein, cunoscută și sub denumirea de Pie Noire, este prima rasă de lapte în Franța. Această rasă face parte din populația de Holstein întâlnită peste tot în lume. Succesul acestei rase este datorat creșterii rapide, o excelentă morfologie funcțională și o mare adaptabilitate la creșterea intensivă. În Franța această rasă asigură 80% din colecta națională de lapte destinată industriei.

În România importăm juninci gestante în diferite  stadii de gestație sau  vaci în lactație.

Montbeliarde

Rasa Montbeliarde este o rasă de bovine franceză. Aceasta este o rasă mixtă lapte/carne, dar cu predilecție pentru producția de lapte. Această rasă este apreciată pentru calitățile de fermă: fertilitate (procentul de reușită la prima însămânțare artificială este de 55%), longevitate (aproximativ 32.8% din animale ajung să depășească 4 lactații), capacitate de valorificare a furajelor grosiere și rezistență la boli.

În România importăm juninci gestante în diferite stadii de gestație sau  vaci în lactație.

Jersey

Rasa Jersey este una din rasele cele mai populare din lume. Este o rasă de lapte, cu talie mică, picioare subțiri și copite rezistente. Este o rasă apreciată pentru calitatea laptelui: acesta conține un nivel ridicat de grăsime (media în Danemarca pentru anul 2012-2013 a fost de 5.91% iar proteina a fost de 4.12%). Deși este o rasă de bovine de talie mică media producției de lapte în 305 zile este de 6.800 litri.

În România importăm juninci gestante în diferite  stadii de gestație sau vaci în lactație.

Call Now Button